Kondolencebuketter

Kender du en person der har mistet en af sine kære, så kan du vælge at sende ham eller hende en flot kondolencebuket for at vise omsorg overfor de pårørende.

En kondolencebuket sendes direkte hjem til de pårørende, og gives ofte af dem der ikke deltager i begravelsen eller kun perifært kender afdøde, men måske kender pårørende til afdøde. Nogæe vælger dog også både at give blomster til begravelsen og en kondolencebuket til nogle af de pårørende.

Hvornår skal kondolencebuketten leveres?

Der er ikke noget forkert tidspunkt at give en kondolencebuket på, men der et par tanker omkring timing du kan tage med i dine overvejelser. 

Mange vælger at sende en kondolencebuket nogle dage eller en uges tid efter begravelsen, så begravelsen er overstået og de mange praktiske gøremål i forbindelse med dette er overstået. Midt i sorgen kan det være overvældende og for kaotisk at modtage en masse blomster på dagen hvor deres kære er blevet begravet. Derfor kan det være en ide at sende blomster nogle uger senere med en sød og betænksom hilsen.

Husk også at det ikke er sikkert at de er hjemme på dagen hvor begravelsen finder sted. Derfor kan det være for overvældende at komme hjem til et dørtrin fyldt med blomster - selvom det er gjort i god mening.

For ikke at overdynge en person med kondolencebuketter, kan det derfor være en god ide at vente nogle dage eller uger med at sende den. 

Viser 6 ud af 6 resultater
Buket hvide liljer
Buket hvide liljer
498.00 DKK.
Høj buket bundet af en-to type blomster
Høj buket bundet af en-to type blomster
408.00 DKK.
Høj buket, floristens valg
Høj buket, floristens valg
298.00 DKK.
Hvid buket - Send blomster
Hvid buket - Send blomster
455.00 DKK.
Kondolencebuket
Kondolencebuket
398.00 DKK.
Luftig buket, floristens valg
Luftig buket, floristens valg
318.00 DKK.